اشتغال‌زایی در حوزه صنایع‌دستی ایلام بهترین ابزار برای مبارزه تهاجم فرهنگی است

نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام اشتغال‌زایی در حوزه صنایع‌دستی را بهترین ابزار برای مبارزه با تهاجم فرهنگی دانست.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام، عصر روز شنبه 28 مرداد 1402 در آستانه فرارسیدن اربعین حسینی(ع) فرزاد شریفی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، معاونان و مسئولان اداره‌کل و همچنین جمعی از صنعتگران حوزه صنایع‌دستی با حجت‌الاسلام و المسلمین اله‌نور کریمی تبار نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام دیدار و گفت‌وگو کردند.

حجت الاسلام کریمی تبار نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام گفت: یکی از ظرفیت‌های بسیار بالای استان صنایع‌دستی است که بایستی تقویت شود و با افزایش تولید صنایع‌دستی می‌توان آن را بهترین مولفه در زمینه رشد و رونق تولید معرفی کرد.

او توصیه کرد: باتوجه به ظرفیت اربعین و حضور زائران از اقصا نقاط کشور در استان نمایشگاه‌های صنایع‌دستی و غذاهای محلی در جوار ایستگاه‌های صلواتی دایر شود تا زائران ضمن استفاده از خدمات این موکب‌ها، از سوغات‌های صنایع‌دستی و غذاهای‌محلی استان نیز خریداری کنند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام ادامه داد: مرز مهران که در طول سال محل تردد زائران و گردشگران ایرانی و عراقی و اتباع کشورهای همسایه است و ایجاد نمایشگاه دائمی در برخی نقاط طول مسیر تردد زائران باعث ایجاد رونق اقتصادی برای فعالان حوزه صنایع‌دستی استان می‌شود. 

حجت الاسلام‌والمسلمین کریمی‌تبار با بیان اینکه استان گلستان با انعقاد تفاهم‌نامه با کشور عراق، گردشگران این کشور را به سمت استان خود فراخوانده است، یادآور شد: ایلام باوجود اشتراکات گسترده زبانی، قومیتی، مذهبی و خانوادگی هنوز در جلب و ماندگاری گردشگران عراقی در داخل استان باید وارد عمل شد و با انعقاد قرارداد با گردشگری عراق باعث جذب سرمایه‌گذاران و گردشگران شد.

او از مسوولان میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام خواست نسبت به معرفی هرچه بیشتر ظرفیت‌های استان برای جذب گردشگران و سرمایه‌گذاران اقدام کنند و در برپایی نمایشگاه‌ها باید بازارسنجی صورت بگیرد.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام اضافه کرد: با توجه به اینکه استان ایلام پیش زمینه این را دارد که در حوزه صنایع‌دستی خودکفا باشد، با تشکیل کارگروهی متشکل از مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط، باید زمینه افزایش صنعتگران را فراهم ساخت که در این راستا باید فرهنگ سازی شود که این صنعت به‌دست فراموشی سپرده نشود.

او افزود: با توجه به اینکه صنایع دستی یکی از مهمترین راههای اشتغال‌زایی می‌تواند باشد باید تولیدات این صنعت را بالا برد و همچنین نیازمند به تبلیغات گسترده ای دارد که در این زمینه همکاری های ویژه صداوسیمای استان در بحث تبلیغات در سطح ملی را می طلبد .

حجت الاسلام‌والمسلمین کریمی‌تبار تصریح کرد : اربعین فرصت بسیار مناسبی است که با تبلیغات گسترده و با برگزاری نمایشگاه‌های صنایع دستی محصولات صنعتگران و هنرمندان این حوزه معرفی شوند.

در این دیدار مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام نیز به ارائه گزارشی از عمکلرد اداره‌کل در آستانه فرارسیدن اربعین پرداخت.

شریفی گفت: یکی از بهترین راهها برای تحقق شعار سال از سوی مقام معظم رهبری ، رشد تولیدات محصولات صنایع‌دستی است که می تواند اشتغال پایدار ایجاد کند.

او افزود: بیش از 9هزار صنعتگر فعال در ۳۳ رشته صنایع‌دستی در استان در بخش‌های خانگی و کارگاهی فعالیت می‌کنند و قریب به 158 کارگاه تولیدی در ایلام و سایر شهرستان‌ها فعالیت دارند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام ضمن تقدیر و تشکر ار نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه ایلام در خصوص توجه خاص و حمایت‌های ویژه در حوزه صنایع‌دستی که باعث دلگرمی و امیدواری فعالان این حوزه را به‌دنبال دارد، تصریح کرد: حمایت از تولیدکنندگان صنایع‌دستی در سالهای اخیر جزو برنامه‌های این اداره‌کل بوده و توانسته زمینه خودکفایی را در این صنعت فراهم آورد.

انتهای پیام/

کد خبر 1402052901639
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha